CONCEPT

Kinderen

Gepubliceerd op

kinderhoek, kinderprobeerparcours en kinderwedstrijden zijn altijd populair. Ook voor kinderen is er van alles te zien en te doen tijdens Cycle Vision. Alle reden om er een gezellig familie-uitje van te maken. Kinderen vinden al die verschillende fietsen vaak erg leuk en interessant.

Voor kinderen is een kinderhoek ingericht; zij kunnen hier onder deskundig toezicht spelletjes doen en knutselen.

Kinderwedstrijden



Meer informatie met tijden en het inschrijven staat op de wedstrijdpagina. Deelname is gratis en er wordt gereden in verschillende leeftijdsklassen.

Als kinderen zich inschrijven, is het dus belangrijk de leeftijd weten van iedere deelnemer. Net als bij de volwassenen krijgen de kinderen die zich vooraf hebben ingeschreven een echt wedstrijdnummer met naam! Schrijf je dus van tevoren in, want dat is veel leuker.

Er zijn waarschijnlijk twee heats aan de hand van het aantal inschrijvingen 2010 waren er heats van 3-7 en van 7-13
Het aantal heats maakt voor de kinderen niet uit, want ze strijden niet tegen de andere leeftijden maar tegen kinderen van gelijke leeftijd. De baan moet niet te druk zijn. Kinderen kunnen met alles meedoen, loopfietsjes, rechtopfietsen, driewielers, als het maar mensaangedreven is.

Op het eind van de wedstrijd maken we een groepsfoto, allemaal op het officiele erepodium van Cycle Vision!

Daarna gaan we prijzen uitreiken. Iedereen krijgt een prijs. Per leeftijd bepalen we 1,2,3 en bij een jongen op 1 krijgt ook het eerste meisje dat heeft gereden een gouden medaille.
Kinderen die 4,5,6 enz worden krijgen ook bronzen medailles. Als de wedstrijdleiding speciale reden ziet om een kind vanwege toch ook een gouden medaille uit te reiken (bijvoorbeeld vanwege een beperking of wat dan ook), is daar ruimte voor.

Meer informatie over activiteiten op Cycle Vision vind je op onderstaande links

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.