Herfsttreffen 2016: de verslagen

Gepubliceerd op

Het Herfsttreffen 2016 is weer voorbij en de eerste verslagen, foto's en video's staan alweer online.

Blogs

Foto's

Video's

Verslag met video's en foto's

Reacties

G op di 11 okt 2016 om 00:12

Leuk om terug te lezen, het was een buitengewoon geslaagd (en goed bezocht) weekend.

Vraag me wel af of Kampeerwijzer de koffie per ongeluk drinkt met azijn ipv suiker; het komt allemaal wat zuur op me over.

NoStress op di 11 okt 2016 om 08:00

Ik herken me ook niet in het verhaal. Heerlijk fietsweekeind gehad. Niets dan goeds en lof. Herfsttreffen nieuwe stijl bevalt me wel. De organisatie schept zoals ook met old style de voorwaarde, de deelnemers kunnen daar hun eigen invulling aan geven. Daar staat of valt het slagen van je weekeind mee.
Het wordt wat je er zelf van maakt. Het is geen tot in de puntjes georganiseerd groepsreisje.
Ik wist niet meer of het zaterdag of zondag was. Dat geeft aan hoe relaxed ik was. Lekker helemaal los uit de sleur en zorgen. (of gewoon dement aan het worden?)

wakkermans op di 11 okt 2016 om 09:27

Mooi verslag van Kampeerwijzer, maar kritiek hoort opbouwend te zijn, niet als een dolk. Volgende keer doen we het anders met die pannenkoeken. Geen pannenkoeken. Er waren twee keer zoveel eters als voorgaande jaren, en dan duurt pannenkoekenbakken zelfs met vijf pannen best lang, je zit toch twaalf liter melk te verdampen. Die heerlijke pompoensoep (wij van wc-eend ...) die eraan vooraf ging kan ook best worden opgeleukt tot maaltijdsoep, stapel turkse broden erbij met wat humus en tzatziki, heerlijk.
Zelden zo mooi gekampeerd, compleet met uilengeluiden en bijzondere patronen op het tentdoek. En dan dat overdekte terras bij de accomodatie waar het heerlijk toeven was in het avondzonnetje met uitzicht over de velden. Hemels.
Die afgesloten toiletten, dat was volgens mij een combinatie van slotjes die vrij los zaten en kinderen die daar grappen mee uit wisten te halen.

Belle op di 11 okt 2016 om 19:45

Er gingen dingen goed en er gingen dingen minder goed. Als alleen de negatieve dingen opvallen in het verhaal, zet dan eens een bril met gele glazen op, dan zie je ook de zonneschijn: "gezellig en zonnig" "scheen de zon" "Het werd dus een mooi weekend" "groot sanitair gebouw met prima douches en genoeg toiletten" "Brouter maakt betere routes dan ikzelf met BaseCamp" "een prachtige tocht door Nationaal Park De Loonse en Druinense Duinen" "de bestellingen stonden dankzij een voorbestelling razendsnel op tafel" "de ligfietsen kregen veel bekijks" "Mooi uitzicht vanuit de lunchlocatie" "wij lagen prinsheerlijk" "Het was heerlijk en er was zelfs een toetje" "Super gezellig" "Mooier hadden we het weer niet kunnen plannen".

lighans op wo 12 okt 2016 om 15:05

Rembrandt, hoeveel kinderen waren er eigenlijk?
Misschien krijg ik mijn kids dan ook zover om een keer mee te gaan.
Note to self: ligfietsen kopen, of toch die tandem?

G op wo 12 okt 2016 om 17:17

Er waren 7 kinderen. Geen kinderen die de toertocht meefietsten dit keer, wel 3 in een aanhangwagentje. 2 Kinderen sliepen binnen, 3 sliepen buiten, 2 sliepen thuis. Geen kinderen in de pubercategorie dit keer. Met Pasen zijn die er vaak wel.

khoek op wo 12 okt 2016 om 21:49

https://www.dropbox.com/sh/ax56657k642jx15/AACl6PHKyEFu6aLoeSVvGw8da?dl=0
kijk hier maar weer op

khoek op do 13 okt 2016 om 06:58

https://youtu.be/4IH6BSb5ckM De eerste film

AndredeBoer op do 13 okt 2016 om 22:22

Het was een leuk weekend. Voor mij de eerste keer dat ik zoiets meemaakte, maar leuk om met de grote verscheidenheid aan mensen (en fietsen!) kennis te maken. En niets dan hulde voor het organiserend team.

Verrassing voor mij is toch wel dat ik beroofd ben. Enkele mensen hebben het verhaal al gehoord en een eenvoudige analyse gaf al aan dat als je het volgend Herfstweekend hier wéér organiseert, de kans op herhaling groot is.

Wat er gebeurd is, staat in het volgende nr van Ligfiets&. Tenminste: ik zal er copy voor aanleveren...

sanderbosse op di 18 okt 2016 om 22:30

Iets met schoenen André? ;-)

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.