Uitzendingen HPT Delft

Gepubliceerd op

Gisteren was het HPT team te gast bij verschillende programma's. Live bij BNR radio en live op NPO1 bij Pauw.

De uitzending van BNR is hier terug te luisteren.
En de uitzending van Pauw is hier.

Naast het feit dat het geweldig om te zien dat het team toch als helden worden onthaald door de geleverde prestatie zonder dat ze het record hebben gepakt komt er ook nu leuke info naar buiten.
Op BNR twitterde ligfiets.net mee met de opmerkelijke onderdelen van het interview waarbij de luchtweerstand van een vlieg duidelijk is te meten.

Erg leuk om terug te lezen en te luisteren allemaal. Wel een beetje jammer dat rijder Jan Bos zich wat orienteert op "the dark side" namelijk het verbeteren van het rijden met een fiets in het zog van een auto.

Het verbreken van het record dat al in handen was van Todd Reichert en nu door hemzelf tweemaal scherper werd gezet krijgt in de wereld ook ontzettend veel aandacht door toonaangevende mediakanalen.

Vanaf locatie werd natuurlijk door Al Jazeera een mooi item gemaakt, zij waren erbij! (net als onze onvolprezen ligfiets.net redacteur Bas de Meijer natuurlijk).

Voor wat betreft de uitzending van BNR twitterde ligfiets.net mee met de opmerkelijke onderdelen van het interview, een retweet van rijder Jan Bos in de studio, de luchtweerstand van een vlieg, de fascinatie van met snelheid, de verklaring van het niet pakken van het record, de teleurstelling, en over de poging zelf het vermogen, de 8 kilometer afstand, de trapfrequentie en het vermogen van Todd, en in dit interview de records van Fred Rompelberg.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.