Ervaar het ligfietsen bij de Challenge & Elan opstapdag

Gepubliceerd op

De RaptoRide van Elan brengt beginnende en ervaren ligfietsers samen in een mooie tocht vanuit het Dutch Bicycle Centre in Nijmegen. De fietsmerken Challenge en RaptoBIke staan centraal, maar ook als je een andere ligfiets hebt, ben je van harte welkom. En als je zelf geen ligfiets bezit, kun je er één huren. Een goede gelegenheid om deze mooie sport te ervaren

De tocht vindt plaats op zondag 17 april. Om 11:00 gaan we van start. Halverwege houden we een pauze met koffie en taart. We zullen ongeveer 40 tot 60 kilometer fietsen. Om 16:00 zijn we weer terug. Er is dan nog alle gelegenheid om het Dutch Bicycle Center te bezoeken. Als je meedoet op je eigen Challenge of RaptoBike, is deelname gratis. Heb je een ligfiets van een ander merk, kost het 10 euro. Heb je zelf geen ligfiets, kun je er voor 20 euro één huren.

Ligfietsen zijn ideale fietsen voor langere afstanden. Toertochten, brevetten en vakanties, maar ook woon-werkverkeer. Meer comfort door de betere lichaamshouding, meer snelheid door de lagere luchtweerstand, meer veiligheid omdat je met je voeten vooruit fiets in plaats van je hoofd. En op een ligfiets heb je een prachtig panoramisch uitzicht. En van dat uitzicht kun je deze tocht volop genieten in de mooie omgeving van Nijmegen.

Het Dutch Bicycle Center bevindt zich in het Honigcomplex, Waalbandijk 8b te Nijmegen.

Meer informatie:
024-343 0854
Elan
e-mail
Op Facebook

Reacties

Freddy op zo 10 apr 2016 om 20:57

Wat is de reden dat deelname met een ander merk 10 euro kost? Zou denken dat dat juist de mensen zijn die je (ook) wilt informeren en overtuigen?

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.