Fiets- en Wandelbeurs 2016 is in Utrecht!

Gepubliceerd op

Op 20 en 21 februari vindt in de Jaarbeurs de 12e Fiets- en Wandelbeurs plaats. Na 11x in Amsterdam is nu Utrecht aan de beurt om meer in het centrum van het land te zijn, zo schrijft de organisator

En schrijft verder: De leukste beurs voor een actieve vakantie! Er zullen ongeveer 500 exposanten zijn op vele gebieden zoals reizen, kamperen, kleine reisorganisaties, planning, GPS navigatie, fietsen, fietstechniek en een speciale E-Bike afdeling. Voor kinderen is er een speciale hal met o.a. kleine trikes en alles wat kinderen “cool” vinden en er is zelfs een echte klimwand.

Meer informatie vindt je onder: Fiets- en Wandelbeurs.

Het gastland van deze 2016 beurs is Spanje. Uit ervaring weet ik dat er altijd veel goede informatie is met fiets- en wandelrouten uit vele delen van Europa een prima mogelijkheid om je goed te informeren.

Dwars door de twee hallen is er het grootste indoor testparcour van Europa! Hier kan je de fietsen, E-bikes en ook verschillende ligfietsen en trikes gaan testen.

De NVHPV staat met stand # 2.B.52 op de beurs direct aan het testparcours en we vormen samen met ACE, ELAN en MAIA een echt ligfiets-eiland. We zullen deze keer op onze stand twee ligfietsen hebben. Deze staan op een standaard, waarbij het achterwiel vrij kan draaien. Bezoekers kunnen op de ligfietsen gaan liggen, de trappers rondtrappen en een uitleg over het ligfietsen krijgen. Het lijkt ons een goede mogelijkheid om het fietsen op ligfietsen aan een groter publiek voor te stellen en ook onze vereniging te promoten. We kunnen nog wat hulp gebruiken op de stand om bezoekers te ontvangen en uitleg te geven.

Als je tijd hebt, meld je aan en we geven je een toegangskaart voor de beurs: Hein Pekelharing. Of bel Hein Pekelharing 06-19342108

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.