Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Oliebollentocht 2011

Gepubliceerd op 24 oktober 2011 14:25, bijgewerkt op 25 oktober 2011 15:53 (934 keer bekeken) 2Reacties

De traditionele Oliebollentocht staat weer op de agenda! In een van de meest velomobieldichte provincies van Nederland. De organisatie hoopt dan ook op een recordaantal deelnemers, niet in de laatste plaats omdat er getracht wordt om de "Officieel Langste Stoet Velomobielen" te maken.

De locatie is gekozen in Schermerhorn, vlakbij Alkmaar. De organisatie schreef ons : "De Oliebollentocht 2011 komt eraan. Dit jaar is de startplaats Schermerhorn NH. De locatie is daarvoor optimaal, veel parkeerruimte, plaats om zelfs te overnachten, de oliebollen worden ter plaatse gebakken, en een mooi parcours door de polders de Schermer en de Beemster. Mooie groepsfoto locatie. Ook willen we op 28 december een officieel Langste Stoet Velomobielen vestigen.
Groeten namens de organisatie. Kees van Hattem."

Het wordt dus een bijzonder gebeuren op een inmiddels beproefde locatie. Want het Noordelijk Velomobieltreffen is er ook al een paar jaar gehouden.
Meer en actuele info staat in de agenda van ligfiets.net. Uiteraard kun je je ook inschrijven, dat is wel handig, want de organisatie weet dan met hoeveel rijders ze rekening kunnen houden.

Het lijkt erop dat ook een bijdrage in vrijwilligerswerk kan worden gegeven, zo blijkt uit de oproep op de blog van Kees.

Redactie

Reacties (2)

avatar

Eh, "geprobeerd wordt te maken" ?

Mick Leemans, 25 okt 2011 12:34

jack

Interessant, de historie van de oliebollentocht in Noord-Holland in het verslag op de blog van Kees over het verslag van de bijeenkomst van de organisatie

jack, 30 okt 2011 18:54

Ligfiets.net 2.0

Inhoud website

E: redactie@ligfiets.net

Techniek website

E: webmaster@ligfiets.net

NVHPV

E: nvhpv@ligfiets.net
T: +31 172 23 34 52
KvK: 40259675
Meer informatie
Lid worden en opzeggen