Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Cycle Vision Sponsors

Gepubliceerd op 17 juni 2011 19:30, bijgewerkt op 18 juni 2011 09:16 (412 keer bekeken) 0Reacties

Tijdens Cycle Vision zijn er verschillend sponsors voor prijzen en andere zaken, we maken in het uitgebreide bericht melding van. Zeer speciale ligfietstenues, banden en geldprijzen.

Rowingbike.com maakt bekend dat er prijzen zijn voor de specials wedstrijd. De speciale roeifietswedstrijd wordt gesponsord,
10, 20 en 30 euro voor respectievelijk positie 3, 2 en 1 en 20 euro voor de snelste dame......

De andere specials wedstrijd met sponsor is Velomobiel.nl die sponsort de velomobielenrace. Iedere deelnemer krijgt een 406 binnenband en de 1,2 en 3 van de heren een set buitenbanden. Er is ook een set buitenbanden voor de snelste dame. Volgens deze fabrikant is het circuit een "bandenvreter" dus de bandjes zullen welkom zijn.

ACE racetenue ligfietskleding Aceshop wedstrijdkleding

ACE racetenue, speciale ligfietskleding beschikbaar gesteld door Aceshop

Een van de allergrootste sponsoren is ACE-shop uit Winterswijk die voor het algemeen klassement maar lieft 6 speciale ligfietstenues beschikbaar stelde. Kijk even in de hal van FlevOnice als u ze wilt zien want daar hangt een setje als model. Ace schrijft: "
Gewonnen kan worden een wedstrijdshirt met dito racebroek van ACE,
gemaakt door Bioracer. Speciaal voor de ligfiets met zakjes aan de
voorkant van het shirt en de broek zonder zeem."
Een set kleding vertegenwoordigt een winkelwaarde van 75 euro!

Uiteraard zal de Nederlandse ligfietsvereniging NVHPV het meeste blijven bijdragen, maar uiteraard bedanken we de bovenstaande bedrijven voor hun steun.

Redactie

Reacties (0)