Sinclair C5 krijgt opvolger

Gepubliceerd op

Volgens de informatie die we vonden op Velovision krijgt de ligfiets driewieler van Sinclair een opvolger.. De X1.

Dit stuk op Velovision geeft al een samenvatting van de informatie. Deze ligfiets heeft net als de C5 electro-ondersteuning. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op Sinclairzx.com, de ontwikkelaar.

De X1 heeft 16 inch wielen, volgens deze informatie op de site van Greeenspeed hebben die kleine wielen grote voordelen.

Reacties

wilfredktlr op do 04 nov 2010 om 20:49

Ik neem aan dat de Sinclair C5 bedoelt wordt, zie: http://en.wikipedia.org/wiki/Sinclair_C5

Nyh op do 04 nov 2010 om 21:34

Wow! Cir Clive does it again! De man heeft vele mooie produkten verzonnen. Dit is ook weer prachtig. Maar ik denk dat het helaas niet veel zal worden vanwege de beentje buiteboord stop methode.

pe2er op vr 05 nov 2010 om 07:45

Leuk product, en eigenlijk ongelooflijk goedkoop! Met de wind van de afgelopen dagen moet ik er niet aan denken ermee op buitenwegen te fietsen. Ziet er niet erg stabiel uit. Voor gebruik in de stad hoeft dat nadeel niet zo zwaar te wegen en zie ik vele voordelen :)

pjotr320 op vr 05 nov 2010 om 15:21

Een veel zeggende reactie op bentrideronline. Niet bijster positief....

Maar als zoiets bijzonders gemaakt kan worden voor zo'n scherpe prijs, dan is er wel iets geniaals aan het ontwerp.

ArnoldStokkelHoorn op zo 07 nov 2010 om 16:02

Lijkt mij niet echt lekker fietsen, maar wellicht dat dit andere ontwerpers weer aan het denken zet. Vind het er wel grappig uit zien maar zou het nooiot kopen. Maar goed, mij zal je ook niet op een Segway zien rijden........

Andre op ma 08 nov 2010 om 10:25

Jammer dat er zo veel geld gestoken word in zo'n shit ontwerp. Zal de zoveelste flop worden van Sinclair na o.a. de C5 en de A-bike. Hij zou een keer contact moeten zoeken met een echte ligfiets ontwerper om tot een bruikbaar ontwerp te komen.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.