Update recordweekeind (nieuw 12 uur en 24 uur record)

Gepubliceerd op

In het uitgebreide bericht het laatste nieuws vanaf de Dekra testbaan. Verlevendigd met wat foto's.

laatste update 3-8-2010, 7.00

Ellen van Vugt is gestopt na 1 uur rijden. De zes uur heeft ze niet vol gemaakt. Het is te heet en te druk op de baan, volgende week gaat Ellen het opnieuw proberen, dan op de baan bij Opel.

Hans Wessels en Jan doen het goed. Hans rijdt 54 km/h gemiddeld, Jan 45 km/h. Jan is iets te hard van start gegaan en heeft daardoor wat moeten aanpassen onderweg.
Leuk om te zien, op de site van Droplimits is een video verschenen van een pitsstop tijdens de recordpogingen van een tweewielige recordracer.

Update 31 juli 21.00

Hans Wessels heeft vanwege problemen met zijn pezen moeten opgeven. Jan houdt een lange pauze vanwege maagproblemen. Ondertussen heeft Christian Ascheberg het 12 uur record al verbroken.

Update 31 juli 23.33

Ook Jan heeft opgegeven. Hij heeft teveel last van zijn maag. Er zijn dus geen Nederlanders meer in de race. Christian heeft de 12 uur met een gemiddelde van 55,41 km/h gereden!

Update 1 augustus 6.33

Christian Ascheberg heeft weer een record te pakken: 1000 km in 19h27. Er zijn nog drie rijders in de 24 uursrace: Christian Ascheberg, Andreas Kraus en Charles Henry. Volgens Bentblog.de zal het 24 uur record vrijwel zeker vallen.

Update 1 augustus 14.11

De site www.droplimits.de geeft aan dat Christian von Ascheberg twee records reed, met de poging verbrak hij eerst het 12 uur record, na 21 uur zat hij al over het oude record heen en vervolgens het 24 uur record door 1223,25km te fietsen oftewel gemiddeld 50,804 kilometer per uur! Een filmpje van na het afsluiten van de geslaagde poging en ook nog een artikel met meer informatie, de gegevens en gelukwensen staan ook op droplimits.de.

Update 2 augustus 12.30

Jan van Steeg geeft aan in de Google group ligfiets wat er mis ging en waarom hij zijn poging moest staken.

Update 3 augustus 7.00

Christian von Ascheberg vertelt op droplimits.de over het rijden van het record. (engelse google vertaling staat hier), de site bentblog heeft ook een vertaling online

Foto's

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.