Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Banner huren/plaatsen, hoe gaat dat in zijn werk

Datum 30 april 2013 12:44

quesjer

antwoorden (1)

Bovenaan beknopt antwoord, daaronder een veel uitgebreider verhaal;

Voor het plaatsen van een banner moet hij eerst ontworpen worden. Kun je het zelf, prima. Voor een kleine vergoeding kunnen wij het voor je doen (mail naar webmaster@ligfiets.net met de vraag)
Ook kun je een banner eenvoudig online maken en naar jouw computer overbrengen via deze link: http://wizard.bannerforge.com/

Plaatsen kun je zelf als je bedrijf in het bedrijvenoverzicht voorkomt. Is dat niet het geval, stuur dan een mail naar adverteren@ligfiets.net. Is dat wel het geval, zorg dan dat je ingelogd bent met de inlognaam die bij het betreffende bedrijf hoort. Ga naar je bedrijfsvermelding, en klik rechts op de roodbruine link "banners" en in de nu opgekomen pagina rechtsboven op de grijze link "Toevoegen" (onder tekst "nieuwe campagne").

De procedure willen we stroomlijnen, het staat ergens op de prioriteitenlijst. Voor dit moment: met wat zoeken kom je er vast wel uit. Anders een mail naar adverteren@ligfiets.net.

Het is misschien handig te weten dat de procedure momenteel uit twee aparte fasen bestaat. Ten eerste het uploaden van de afbeelding, dan weer terug naar het beginpunt, en dan het opstarten van de campagne.

**********************************************
Hieronder een langere versie, met meer uitleg
**********************************************

Met een banner bereik je wel heel direct je doelgroep: de ligfietser op zoek naar informatie. En voor de prijs hoef je het niet te laten. 1 euro per 1000 impressies.

We (het ligfiets.net team van de NVHPV) houden de site mede in de lucht met de inkomsten van deze banner. "ons" belang dus. Maar evenzeer dat van jouw/jullie bedrijf. Natuurlijk kun je jouw budget goed bewaken. Je hebt goede controle over je budget door de looptijd en/of maximum aantal views in te stellen Een banner kun je zonder tussenkomst plaatsen als jouw bedrijf voorkomt in het bedrijvenoverzicht van ligfiets.net. (zorg dat je ingelogd bent met de juiste, aan het bedrijf gekoppelde inlognaam, en klik op: http://www.ligfiets.net/banners/verander.php3) Je kunt op internet in een wip een min of meer voorgebakken banner met je eigen tekst aanmaken en op je computer opslaan. Een heel makkelijke manier is deze: http://wizard.bannerforge.com/

Ben je niet zo handig met computers of ontwerpen van een goede banner, dan kan onze reclame-ontwerper Harry Gijsman dat voor een sympathiek bedrag doen. Ben je wel in staat om dit zelf te verzorgen, dan kan dat ook. Zelfs zonder onze tussenkomst. We gaan er dan van uit dat je zelf zorgt voor de banner.
Let op: De banner moet een afmeting hebben van exact 468 x 60 pixels en mag absoluut niet groter zijn dan 32 KB. De voorwaarden zijn allemaal te vinden in het overzicht. Ga naar http://www.ligfiets.net/colofon/adverteren.php3 voor meer informatie over prijzen en mogelijkheden.

Wil je ontwerpen en plaatsen uitbesteden, dan hebben we een scherp aanbod: Harry Gijsman -een professionele vormgever- maakt de banner voor jouw bedrijf. De banner wordt ook door hem op de site gezet: je hebt er dus geen omkijken meer naar.
Naar keus een statische banner (een plaatje) voor 25 euro(richtprijs) , of een alternerende, met 3 plaatjes die elkaar continu opvolgen. Deze vorm kost 40 euro(richtprijs). In voorkomende gevallen kan (vooraf) een ander bedrag worden afgesproken.

Dit bedrag wordt automatisch opgenomen in de banner-rekening, en de ontwerpkosten komen ook geheel ten goede aan ligfiets.net. Net als de (verhoudingsgewijs lage) onkosten van de lopende banner. De rekening krijg je na afsluiting van de bannerperiode toegezonden.
Voor vragen en/of hulp kun je een mail sturen aan webmaster@ligfiets.net. We beantwoorden je vraag, of brengen je in contact met de juiste persoon.
Van: vvv@ligfiets.net

18 feb 2010 00:00