Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap 1Verslagen

Grote Oldenburgse Ligfietstreffen 2020

aangemaakt op 16 februari 2020 23:05 door emgaron , bijgewerkt op 16 februari 2020 23:08 door emgaron

Treffen, Oldenburg-Donnerschwee/Duitsland, vrijdag 11 september 2020.

Vooraankondiging! In september 2020 vindt het Grote Oldenburgse Ligfietstreffen weer plaats!

De voorbereidingen voor het Grote Oldenburgse Ligfietstreffen 2020 zijn al in het begin van het jaar in Oldenburg gestart. De ligfietsgroep Oldenburg bouwt daarbij op bewezen elementen én wil nieuwe ideeën inbrengen. Sinds augustus 2019 worden geïnteresseerde partijen via de de homepage (http://oldenburger-liegeradgruppe.de, duits) op de hoogte gehouden van de voorbereidingen, maar er blijft nog altijd iets mysterieus over…

De datum is echter niet geheim: vrijdag 11 september tot zondag 13 september 2020!
Deze bijeenkomst vindt om de vier jaar plaats en is niet alleen interessant voor deelnemers uit het noordwesten – alle ligfietsers, trike- en velomobielrijders uit Duitsland en de buurlanden zijn uitgenodigd. De Oldenburgers hopen opnieuw op een internationaal deelnemersveld.

Voor dit gezamenlijke event is weer het voormalige officierscasino in Oldenburg-Donnerschwee met zijn buitenruimte beschikbaar – uitgebreid getest in 2012 en 2016. Deze centraal gelegen rustieke accommodatie geeft dit treffen een echt iconische setting.
Naast de slaapkamers met elk vier bedden, plaats voor tenten en stallingsopties voor de ligfietsen, trikes en velomobielen, hebben we verschillende groepsruimtes, een groot terras en de aangrenzende tuin tot onze beschikking. Een eigen huiskok zorgt voor eten en drinken - en uiteraard is er een barbecue-avond gepland.

Wat staat er op de agenda? Vrijdag gaan wij van start met een uitrit in de schemering naar de openingsceremonie. Zaterdag volgt de Grote Uitrit rond om het het havenbekken van Oldenburg. Daarna worden verschillende rondritten aangeboden totdat iedereen elkaar weer bij de koffie ontmoet. Ook de Grote Oldenburgse Ligfietsbioscoop mag uiteraard niet ontbreken. Verder worden prijzen uitgereikt voor de langste (heen-)reis en de jongste en oudste deelnemer. Bij al deze activiteiten staan het uitwisselen van ervaringen en het gezellige samenzijn centraal.

Wij verwachten jullie op vrijdag vanaf 18:00 uur of uiterlijk op zaterdagochtend. Het einde is op zondag na het ontbijt of voor wie echt niet genoeg kan krijgen rond het middaguur.

Binnenkort volgt uitgebreide informatie met details (aankomst, kosten, etc.). Voor vragen, suggesties of informatie neem contact op met


Zet de afspraak in elk geval alvast in je agenda:

Vrijdag 11 september t/m zondag 13 september 2020 – het Grote Oldenburgse Ligfietstreffen 2020!

Deelname aan alle activiteiten van de NVHPV geschiedt op eigen risico.Inschrijven

Om je in te schrijven dien je ingelogd te zijn.

Verslagen (1)

avatar

Ik was er in 2016. Het was erg gezellig. De rondritten zijn in een gezellige en familiekompatiblr snelheid. - Dus lekker kletsen tijdens het rijden.

Bentlage, 28 feb 2020 14:35

Ligfiets.net 2.0

Inhoud website

E: redactie@ligfiets.net

Techniek website

E: webmaster@ligfiets.net

NVHPV

E: nvhpv@ligfiets.net
T: +31 172 23 34 52
KvK: 40259675
Meer informatie
Lid worden en opzeggen