Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap 0Verslagen

Tandemtocht

aangemaakt op 19 april 2017 12:04 door sjoerdp , bijgewerkt op 24 juli 2017 20:01 door sjoerdp

Toertocht, Vijfhuizen (bij Haarlem), zondag 27 augustus 2017.

Na een kleine pauze gaat het dit jaar dan toch weer gebeuren: de tandemtocht! En wel op 27 augustus 2017 vanuit Vijfhuizen (bij Haarlem).

27 augustus komt al snel dichterbij. Er hebben zich zo'n 10 tandems (per mail) aangemeld. Jacinta en ik hebben inmiddels een route gepland van zo'n 58 kilometer, waar we bij slechter weer ook 45 van kunnen maken als dat voor jullie beter lijkt. De route is inmiddels met tandem met aanhanger gereden en is goedgekeurd. Ook de pauzeplaats is uitgebreid getest en goed bevonden. De pannenkoeken waren heerlijk, binnen en buiten prima vertoeven en een mooie grote speeltuin in het zand voor de jongere deelnemers en een kinderboerderij. Dit alles in hartje Spaarnwoude.

Het weekend van 27 augustus is ook het festival Mystery Land bij ons in de buurt. Ik zal tegen die tijd even opzoeken of dat verkeershinder voor jullie betekent. Bij ons kun je in ieder geval nog gewoon parkeren, maar sommige wegen in de buurt gaan dicht. De tocht is al zo gepland dat we geen afsluitingen tegen gaan komen voor dit evenement. Een mooi stuk geniedijk daarom wel moeten schrappen helaas. Let daar ook even op als je met de fiets komt!

Verdere instructies krijgen jullie per email.

We zien jullie graag op 27 augustus tegen 10 uur voor koffie/thee en denken rond half 11 weg te rijden. En voor de mensen die niet konden dit jaar: wellicht tot volgend jaar!

Meer info bij Sjoerd

Deelname aan alle activiteiten van de NVHPV geschiedt op eigen risico.Inschrijven

Om je in te schrijven dien je ingelogd te zijn.

Verslagen (0)

Ligfiets.net 2.0

Inhoud website

E: redactie@ligfiets.net

Techniek website

E: webmaster@ligfiets.net

NVHPV

E: nvhpv@ligfiets.net
T: +31 172 23 34 52
KvK: 40259675
Meer informatie
Lid worden en opzeggen