Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap 1Verslagen

Heimwee naar het NK Tijdrijden voor vrije renners

aangemaakt op 04 januari 2017 20:43 door Belle , bijgewerkt op 15 mei 2017 16:03 door Belle

Toertocht, Camping de Vrije Vogel, Texel, vrijdag 01 september 2017.

Vroeger werd er in het eerste weekend van september het NK Tijdrijden voor vrije renners gehouden, waar velomobielen ook aan mee mochten doen. De wedstrijd is er niet meer maar het weekend wel!

Op vrijdag fiets je naar Texel en zetten we ons tentje op bij boerderijcamping de Vrije Vogel (zelf reserveren). Op zaterdag lijkt het me leuk een toertocht op Texel te doen waarbij we de vuurtoren en de bierbrouwerij aandoen of kan je iets (toeristisch) doen (boottocht zeehondjes kijken of naar het strand, bijvoorbeeld). Op zondag fietsen we weer naar huis.

Update: ik kan er zelf wegens familieverplichtingen dit weekend niet bij zijn, maar ik hoop dat de traditie van het eerste weekend op september op Texel doorzet. Het is een prachtige bestemming, de aanfietsroutes (via Brouter) door Noord-Holland zijn ook een aanrader, heerlijke fietsprovincie voor velomobielen en ligfietsen. Alleen is de LF1 niet geschikt in verband met onneembare hekjes, tenzij je met zijn tweeën bent en de fietsen over deze hekken kunt tillen.

Meer info bij Belle Prinssen


Grotere kaart weergeven

Deelname aan alle activiteiten van de NVHPV geschiedt op eigen risico.Inschrijven

Om je in te schrijven dien je ingelogd te zijn.

Verslagen (1)

Polletje

Helaas, ik heb me maar afgemeld want de 17e halen ze het metaal weer uit mijn enkel. Dus twee weken later 150 km naar Texel fietsen zit er niet in. Iedereen veel plezier en volgend jaar dan misschien?

Polletje, 15 aug 2017 12:22

Ligfiets.net 2.0

Inhoud website

E: redactie@ligfiets.net

Techniek website

E: webmaster@ligfiets.net

NVHPV

E: nvhpv@ligfiets.net
T: +31 172 23 34 52
KvK: 40259675
Meer informatie
Lid worden en opzeggen