Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap 1Verslagen

3e Bodenmeer-zomer velomobieltreffen

aangemaakt op 06 februari 2013 23:47 door TeJayLigFts , bijgewerkt op 06 februari 2013 23:50 door TeJayLigFts

Treffen, Vorarlberg, vrijdag 26 juli 2013.

Onze Ligfietsclub Vorarlberg nodigt alle velonauten, trikers en ligfietsers van harte uit voor het 3e Bodenmeer-Zomer Velomobieltreffen / 3e Vorarlberg Velomobiel- en Triketreffen / EuroTour 2013 Sterrit

Op vrijdag de 26e tot en met zondag 28 Juli 2013 - en langer, indien gewenst, te Vorarlberg / Oostenrijk en Oost-Bodenmeer CH / D / A.

Het programma wordt bekend gemaakt op onze homepage en in het Duitse VelomobilForum. In ieder geval worden er een paar mooie ritten georganiseerd met prachtige uitzichten zowel vlak, als bergachtig voor diegene die het hogerop zoeken wil.

Wij organiseren dus een drievoudig evenement in het tijdsbestek van de EuroTour 2013 en hopen zo dat de EuroTourers de teleurstelling van de geannuleerde rit met deze gelegenheid te kunnen compenseren met een internationaal treffen in de regio Bodenmeer (Bodensee). Waarschijnlijk hadden velen al een vakantie geplant om de EuroTour 2013 bij te kunnen wonen. Zij hebben dus nu de mogelijkheid om ons bij het Bodenmeer te bezoeken.

Het conflict met LEL2013 is bekend, maar de deelnemers komen een week later waarschijnlijk toch niet zo ver naar het zuiden.

Campings worden georganiseerd, een of andere overnachting bij een van de deelnemers uit de buurt is ook mogelijk en anders wordt er geholpen bij het vinden van een goede locatie. Degenen die langer willen blijven na het weekend zijn ook van harte welkom, een ontspannend programma zal worden opgesteld in deze periode.

Op dit moment zien wij geen reden om het aantal deelnemers te beperken. Als je je vroeg aanmeld, help je ons echter bij de organisatie. De Oliebollentocht 2012 had 157 velonauten en misschien halen wij de 100?

Suggesties voor het programma zijn welkom en vrijwilligers voor de ondersteuning ook.

Aanmelding kan bij mij op Werner Klomp (in het Nederlands natuurlijk) en in het forum bij Patrick Flé (Zie mail in het eerste bericht op het Duitse VelomobilForum).

Bericht van 2012 is hier te lezen met foto’s.

Met vriendelijke groet,

Werner Klomp

Zie ook het artikel (met foto's)

Meer info bij Werner Klomp


Grotere kaart weergeven

Deelname aan alle activiteiten van de NVHPV geschiedt op eigen risico.Inschrijven

Om je in te schrijven dien je ingelogd te zijn.

Verslagen (1)

wernerklomp

Nog een maand, dan vindt ons treffen plaats.
Aan alle die van Nederland naar het Bodenmeer willen fietsen en weer terug wens ik een goede en voral zonnige reis.
De Rijn fietsroute is goed om naar het bodenmeer (is ja een deel van de Rijn) te fietsen zonder al te veel steigingen. Ik heb altijd confortabel in Hotels geslapen maar er zijn ook veel campings lang de Rijn waar je kunt overnachten.
In Niersten, net iets achter Mainz kan ik een Weingoed Friedrichshof aanbevelen.

Om het weekend van het treffen heb ik vakantie en kan met onze gasten kleinere site seeing touren hier in de buurt rijden.
In het weekend zijn er verschillende touren die gereden kunnen worden, van kort tot lang en er wordt voor die mensen die al een lange rit achter zich hebben overdag ook een alternativ (Bergbahn Karren) met wandelen aangeboden.
's morgens en 's avonds zijn we vaak samen met de hele groep om lekker te kunnen kletsen en ervaringen uit te wisselen.
Op dit moment zijn er uit Duitsland, Italie, Oostenrijk, Zwitzerland en Nederland ongeveer 40 deelnemers die zich hebben aangemeld, ik hoop dat er nog meer uit Nederland komen en die mooie reis hierheen maken.

Groetjes vanuit Oostenrijk,
Werner

wernerklomp, 29 jun 2013 13:30

Ligfiets.net 2.0

Inhoud website

E: redactie@ligfiets.net

Techniek website

E: webmaster@ligfiets.net

NVHPV

E: nvhpv@ligfiets.net
T: +31 172 23 34 52
KvK: 40259675
Meer informatie
Lid worden en opzeggen