Tijdrijden Vrije Renners op Texel

Een wedstrijd op Texel die vrij populair is onder de ligfietsers. Helaas valt deze wedstrijd samen met het wedstrijdweekend in Keulen en Langefeld, Duitsland.
De aankondiging is vrij laat. De maximaal aantal deelnemers is al bereikt.


Start: Zaterdag 4 september 2010
Locatie:
Meer info: Harrie Lieben
Website: http://www.wielercomitetexel.nl/nk-tijdrijden-algemeen.php

Al vele jaren wordt op Texel op de eerste zaterdag van de maand september het NK tijdrijden vrije renners georganiseerd.
De wedstrijd is populair en dus druk bezet. Om de organisatie te ontlasten denk men er over om volgend jaar de ligfietsers te weren.

Gereden wordt in de categorieën Heren 16 tot 40 jaar, Heren 40 tot 50 jaar, Heren 50 jaar en ouder, Dames 16 tot 35 jaar, Dames 35 jaar en ouder, Tandems (inclusief visueel gehandicapten) en ligfietsen met- en zonder stroomlijn.

Zaterdag 4 september. De eerste renner zal vanaf 13.00uur van start gaan.

Kamperen is gewoonlijk bij http://www.kamperenbijdeboerin.nl/frames/frameset.htm . Marjolein, Theo, Marloes en anderen staan op camping 'de vrije vogel'. Het voordeel van deze camping is dat er een ruime binnenruimte is met tafels, een bankstel en zelfs een keuken.

Vaartijden boot naar Texel: http://www.teso.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=97&Itemid=64&lang=nl

Inschrijven

Om je in te schrijven, moet je eerst inloggen of een account aanmaken.

Reacties en verslagen

NoStress op do 02 sep 2010 om 20:38

In tegenstelling tot wat hierboven vermeld staat, hebben vorig jaar met zijn allen heel prettig gekampeerd bij de Vrije vogel. Er is daar een ruime prettige recreatieruimte aanwezig en uitstekende douches. We regelen daar voor vrijdag en zaterdag een gezamelijke maaltijd. Pannen e.d kun je thuis laten die zijn daar voldoende voorradig.
Theo en Marloes