Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap 0Verslagen

BeND Langenfeld

aangemaakt op 31 maart 2010 20:22 door

Wedstrijd, zondag 02 september 2007.

BeND en DLC (Deutsche Liegerad Cup) raec in het velodrome in Keulen. Inschrijven op de site van DLC. Inschrijven kan tot 27-8-2007.
Programma:
Zaterdag, 1-9-2006
Aanvang 8 uur.
Start van de eerste wedstrijd rond 10:30.

  • 1000m tijdrit
  • Uurcriterium

Het uurcriterium wordt 's middags in twee wedstrijden gereden. De uitslag van de twee wedstrijden wordt samengevoegd voor het klassement. De indeling voor de uurcriterium wordt aan de hand van de uitslag van de 1000 m tijdrit gedaan. Tot ongeveer 19:00 kunnen de douches van de wielerbaan gebruikt worden.
Als de wielerbaan door regen nat wordt kunnen de races vanwege de veiligheid worden afgebroken of niet gestart worden.
Zondag, 2-9-2007


Het criterium wordt gezamelijk met tandems, snelle wedstrijdrolstoelen en Handbikes gereden. De starttijd is ongeveer 13:00. Startplaats: Langforter Straße 70, 40764 Langenfeld. Start/Finish bij de ingang van het zwembad. Parcours: vlakke 2,4 km lange ronde. In totaal is er 600 Euro aan prijzengeld voor de ligfietsers beschikbaar! Voor verdere infromatie zie de site van de organisatie (171kB pdf).

Vragen over de organisatie kunt u stellen aan: rennen@speedbikebgl.de

Inschrijven:
Inschrijven kan via de site van de DLC: http://dlc.lieger.de/index.php?page=rennanmeldung. Uiteste inschrijfdatum is 26-8-06, 12:00. Daarna kan alleen nog maar ter plaatse worden ingeschreven. Het inschrijfgeld bedraagt 10 Euro voor de wedstrijden in Keulen en 10 Euro (bij voorinschrijving, anders 20 Euro) voor de wedstrijd in Langenfeld.
Het inschrijfgeld voor Langenfeld moet worden overgeschreven op de rekening van Gemeinsam cSc. Inschrijven en betalen ter plaatse kan alleen tegen een verhoogt tarief van 20 Euro.
Voor toeschouwers is de entre gratis. De startpapieren voor de wedstrijden in Langenfeld zijn op de wedstrijddag vanaf 9:30 bij de inschrijfbali af te halen. Let op: er wordt om een borg voor de transponder gevraagd. Een geldig rijbewijs of paspoort wordt als borg geaccepteerd.
Overnachten:
De deelnemers kunnen in de nacht van vrijdag op zaterdag en van zaterdag op zondag op het terrein van de wielerbaan in tenten overnachten.
Informatie over andere overnachtingsmogelijkheden in Keulen is o.a. te verkrijgen bij: VVV Keulen (Fremdenverkehrsamt der Stadt Köln) of de Deutschen Jugendherbergswerk.
Beschrijving baan en route
Op de locatie beschrijving kunt u een routebeschrijving naar de wielerbaan in Keulen vinden.

Zie ook: http://www.gemeinsam-csc.de/

Meer info bij Rene Freising

Deelname aan alle activiteiten van de NVHPV geschiedt op eigen risico.Inschrijven

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk.

Verslagen (0)