Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Discussieplekken

Mailinglijst

Wil je andere ligfietsers leren kennen? Discussieren over nieuwe fietsen, ervaringen, onderhoud etc.? Abonneer je dan op de Nederlandstalige mailinglijst over ligfietsen!

De ligfiets mailinglijst is met ruim duizend leden een zeer actieve groep ligfietsers die zich bezig houdt met alles dat op de een of andere manier met ligfietsen te maken heeft.

Om je aan te melden op de Ligfiets mailinglijst ga je naar Google Groups. Als je op deze manier aanmeldt is een - gratis - Google-account nodig. Als je geen Google-account hebt of wilt, dan is een bericht aan de managers de mogelijkheid om aan te melden. Het adres is ligmanagers@googlegroups.com

Let op, de mailinglist is niet bedoeld voor het te koop aanbieden of vragen van ligfietsen of onderdelen. Maak hiervoor gebruikt van de functionaliteit van de ligfietsmarkt.

Nieuwsgroep

Voor liefhebbers van USENET is er de nl.fiets.ligfiets nieuwsgroep. Ook te lezen via Google

IRC kanaal

Voor een chatsessie over ligfietsen en aanverwante zaken kun je terecht op het irc-kanaal #ligfiets op oftc (bijvoorbeeld irc.oftc.net). Meer info vind je ook op www.oftc.net. Onder Windows kun je gebruik maken van mIRC. Voor Un*x is er o.a. Pidgin en Irssi, terwijl OS X gebruikers uit de voeten kunnen met Colloquy. Tot slot zijn er nog verschillende mogelijkheden om via een webbrowser op irc te komen, bijvoorbeeld via Mibbit of de addon Chatzilla voor Firefox.

Archief