Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Te koop

Ice Trike Sprint kleur blauw (Nieuw)

Compleet uitgevoerde nagenoeg nieuwe Ice Trike Sprint met stalen frame in de kleur blauw met een Ice Trike vlag. Een stoere trike waarbij je heerlijk ontspannen kunt toeren maar ook snelheid kan maken. Ook voor woon-werk verkeer is deze trike prima geschikt. De fiets heeft 3 x 20 inch wielen met nog prima schwalbe banden. Deze trike is voorzien van SA trommelremmen. De versnellingen zijn Sram 3x9.

De fiets is voorzien van vering voor nog meer comfort.De fiets is als extra uitgevoerd met zoal voor als achter carbon trike spatborden. Ook heeft de fiets een hoofdsteun waarbij je de nek heerlijk kunt ontspannen. De fiets is tevens voorzien van een bagagedrager waaraan je fietstassen kunt hangen. Ook ideel om met de trike op vakantie te gaan. De fiets is voorzien van een snelheidsmeter.

De fiets is opvouwbaar zodat je hem compact kunt meenemen in de auto. Kortom een complete trike voor nog jarenlang fietsplezier! Deze ligfiets heeft slechts een paar honderd kilometer gereden. Ik doe de trike weg omdat ik meer en meer wandel waardoor ik de trike te weinig gebruik. De fiets komt van het gerenommeerde bedrijf Tempelman uit Dronten.

De fiets is recent nog nagekeken door Boudewijn van LTE ligfietsen in Breda.

De nieuwprijs voor deze fiets inclusief alle accessoires is bijna 3700 euro. Voor meer foto's stuur een e-mail.

Prijs voor deze trike 2250 euro.

Voor interesse 06 - 48932811

Lokatie: Werkendam

ligfietsfreak (E-mail)

aangemaakt op 22 mrt 2020, bijgewerkt op 22 mrt 2020

Ligfiets.net 2.0

Inhoud website

E: redactie@ligfiets.net

Techniek website

E: webmaster@ligfiets.net

NVHPV

E: nvhpv@ligfiets.net
T: +31 172 23 34 52
KvK: 40259675
Meer informatie
Lid worden en opzeggen