Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Te koop

Compleet gereviseerde M5 ligfietsen; onderstuur

Twee M5 ligfietsen van het eerste uur, in 1988 op maat handgemaakt met de beste toen voor handen zijnde materialen (bijvoorbeeld oersterke dubbelwandige velgen).
55 cm en 60 cm zithoogte, lengte verstelbaar.
5 jaar geleden onder het stof vandaan gehaald en met veel liefde volledig gereviseerd, met het idee er samen weer mee op uit te trekken. Dat laatste is er helaas niet van gekomen en realistisch gezien zal dat niet meer gebeuren. Graag zien we dat een stel er samen veel plezier aan gaat beleven.

De frames zijn gezandstraald en gepoedercoated in de kleuren paars-metalic (de lage fiets) en rood-metalic. Het nodige is vervangen, zoals kettingen, tandwielen, veringrubbers, remkabels en -schoenen, binnen- en buitenbanden.
De paarse heeft nog het originele zadelkussen van leder, de rode heeft een nieuw zadel van M5. De rode heeft ook een nieuwe bagagedrager gekregen.
Verder voorzien van hoofdsteunen (een verademing!), reflecterende vlaggen, fietstassen en inductie ledverlichting. De rode is voorzien van een smartphonehouder, de paarse van een kilometerteller. Daarnaast is bij de rode de Sanyo Dynapower dynamo aanwezig, met het idee middels een omvormer de smartphone op te laden. Dit projectje is gestrand. Voor wie handig genoeg is: de bedrading is getrokken en de omvormer krijgt u er bij, plus nog een tweede Sanyo Dynapower.
De originele bananentassen zitten er ook nog bij, met een paar slijtageplekken, en van de kunststof binnenwandjes zijn een aantal aan vervanging toe.

Vraagprijs: € 395,- per stuk; € 695,- voor beide.

Voor meer foto's zie marktplaats: https://link.marktplaats.nl/m1465725721

PjotrK (stuur bericht - login voor gedetailleerde contactgegevens)

aangemaakt op 13 okt 2019

Ligfiets.net 2.0

Inhoud website

E: redactie@ligfiets.net

Techniek website

E: webmaster@ligfiets.net

NVHPV

E: nvhpv@ligfiets.net
T: +31 172 23 34 52
KvK: 40259675
Meer informatie
Lid worden en opzeggen