Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Te koop

Fuenda Calipso ligfiets voor mooie prijs (250)

De Calipso is een pittige, veelzijdige ligfiets met bovenstuur, goed wendbaar en met een prettig stuurgedrag.

Of u een beginnende ligfietser of een meer ervaren rijder bent, met deze Fuenda zult u goed uit de voeten kunnen. De zithoogte 53 cm en de wat rechtere zithouding (instelbaar van 30 tot 42 gr) geven een prettig zicht op de andere verkeersdeelnemers.

Gekozen is voor 20" wielen. Dit maakt de fiets ook voor minder lange mensen goed te handelen. Het stuur is op te klappen zodat u gemakkelijk op- en afstapt. Met een stelschroef kunt u eenvoudig de aanslag voor de stuurhoogte instellen naar uw persoonlijke voorkeur. Uitgevoerd met 8 versnellingen en velgremmen op voor- en achterwiel zal deze Fuenda zowel op vlakke wegen als in heuvelachtig gebied zijn prettige rijeigenschappen tonen.
Snel even naar de supermarkt of op de fiets naar uw werk? Uw Fuenda staat voor u klaar. De bagagedrager heeft ruimte voor een paar stevige fietstassen om uw spullen te vervoeren. Wilt u een langere toertocht maken of op fietsvakantie? Met een paar bananetassen en een toptas kunt u alles meenemen wat u onderweg nodig heeft.

Standaardpoot ontbreekt - zie foto.

Inclusief pompje en AXA slot+kabelslot.

Lokatie: Enschede

jdz-enschede (stuur bericht - login voor gedetailleerde contactgegevens)

aangemaakt op 03 aug 2019

Ligfiets.net 2.0

Inhoud website

E: redactie@ligfiets.net

Techniek website

E: webmaster@ligfiets.net

NVHPV

E: nvhpv@ligfiets.net
T: +31 172 23 34 52
KvK: 40259675
Meer informatie
Lid worden en opzeggen