Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Te koop

Sociable ZEM 2Cycle: Tweepersoons Quad

Een sociable, dus naast elkaar!

Jaren geleden gekocht en nauwelijks bereden. Als het 50km is dan is het veel. Vlak na aankoop raakte de stookster gehandicapt (reumatoïde atritus) Langdurig proces juiste medicatie vinden = Niet samen fietsen.
Het is nooit goed gelukt af en toe in de zomer naar het Bosplan, maar zithoek, schakelen e.d. niet geschikt.

Jammer, jammer. Heeft jaren alleen in garage gestaan, kon er maar geen afscheid van nemen. Af en toe in mijn eentje eens een ritje gemaakt, maar daar werd ik treurig van. Ook herhaaldelijk samen geprobeerd. Maar gaat heel moeizaam, dus eigenlijk niet. Je fiets voor je lol.

Weer samen gepobeerd, gaat echt niet. Verbouwen van stokerzitplaats? Gigantische aanpassing zou specifieke karakter van de fiets helemaal aantasten. Dus uiteindelijk nu toch maar verkopen. Op de Cycle Vision. (Attentie: Er hoort nog een voorbeugel bij. Die heb ik maar die zit er niet op. Waren ze vergeten te sturen, nagezonden en ik heb hem nooit gemonteerd.)

Captain heeft een Rohloff, de stoker heeft een 7Speed SRAM tot hun beschikking. U weet wat een nieuwe Rohloff kost, nietwaar? Kostie-ie? € 3700,00 voor een uniek stuk fietshistorie, vrijwel nagelnieuw. Het zou me niet verbazen als dit de enige in Nederland was. Koopje toch? Hoort ook eigenlijk thuis in Fietsmusem in Nijmegen, maar denk dat die niet het geld hebben, we moeten aan de Canta of de Biro o.i.d. dus ...

Beste info hier: link

Lokatie: Amsterdam (Buitenveldert)

HvdK (stuur bericht - login voor gedetailleerde contactgegevens)

aangemaakt op 16 jun 2018, bijgewerkt op 16 jun 2018

Ligfiets.net 2.0

Inhoud website

E: redactie@ligfiets.net

Techniek website

E: webmaster@ligfiets.net

NVHPV

E: nvhpv@ligfiets.net
T: +31 172 23 34 52
KvK: 40259675
Meer informatie
Lid worden en opzeggen