Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Te koop

Nazca Fuego te koop

Ik overweeg mijn nazca Fuego te verkopen..
Ik heb deze fiets ongeveer 11 maanden geleden gekocht en uitgerust met een gloednieuwe elektrische ondersteuning. De fiets ziet er geweldig uit , rijd super, en is volledig in orde. Door de stevige ondersteuning is er ook geen sprake meer van kniepijn en andere gewrichtspijnen. enz enz…
De fiets is voorzien van schijfremmen, toen ik heb hem gekocht heb ik er nieuwe schwalbe marathon plus ( onlekbare ) banden opgelegd en de fiets is voorzien van 2 zijtassen (Vaude ). Ook op de bagagedrager is een kleinere tas voorzien.
Ik heb met deze fiets net geen 2000 km gereden. De batterij en de banden zijn dus nog in zeer goede staat.
Ik had deze fiets gekocht voor woon-werk verkeer maar achteraf bekeken is het traject dat ik doe niet echt geschikt met de ligfiets .
Ik had er graag 1700 euro voor gekregen.( nieuw kost hij volgens mij rond de 2700 + ongeveer 800 euro voor de elektrische ondersteuning ) Lager bieden heeft geen enkele zin, de fiets is in zeer goede staat, hij staat niet in de weg en ik heb het geld niet nodig. Ik vind het alleen jammer dat hij hier stof staat te happen want de laatste maanden heb ik er zeer weinig mee gereden.

mel (stuur bericht - login voor gedetailleerde contactgegevens)

aangemaakt op 27 dec 2015

Ligfiets.net 2.0

Inhoud website

E: redactie@ligfiets.net

Techniek website

E: webmaster@ligfiets.net

NVHPV

E: nvhpv@ligfiets.net
T: +31 172 23 34 52
KvK: 40259675
Meer informatie
Lid worden en opzeggen