Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Vermist

Gestolen M5

Dinsdag 27 ontvreemd uit de fietsenstalling van het NS staton in Hoorn (NH)
Ik kom er nu achter dat ik eignelijk geen duidelijke foto heb. )-: De bijgevoegde foto lijkt er wel een beetje op maar die is niet geveerd en heeft ook geen bagagedrager en zo te zien geen klapstuur.

Maar de mijne is makkelijk te herkennen. Hij ziet er sowieso nog als nieuw uit. Ik heb hem 2 jaar geleden opnieuw gepoedercoat (standaard rood RAL) en opnieuw opgebouwd. M5 geveerd met die org. rubbers. (uit een Fiat begreep ik ooit van Bram Moens) 406 met Magura hydr. voor (de rem moest daardoor iets verlaagd worden en daarvoor heb ik een stukje RVS gebruikt) Voor de hydr. achterrem heb ik ook een beugel moeten gebruiken en afzagen voor de bevestiging. Bagagedrager achter. Cateye cordless op stuur.
Hij heeft een klapstuur en een Shimano 8V naaf versnelling. Ook de zitting, met anti transp. mat, is niet meer origineel M5 maar dat ziet alleen een kenner.

Ik houd marktplaats al in de gaten maar als jullie ook een oogje open houden is er wellicht nog een kans dat ik hem nog terug zie. Alle tips zijn natuurlijk welkom.

updat 8 november:
HIEP HIEP HOERA!
Hij is terug gevonden in Hoorn
door oplettende zoon gespot aan een hek.

Lokatie: Hoorn (NH)

ursem000 (stuur bericht - login voor gedetailleerde contactgegevens)

aangemaakt op 02 nov 2015, bijgewerkt op 08 nov 2015

Ligfiets.net 2.0

Inhoud website

E: redactie@ligfiets.net

Techniek website

E: webmaster@ligfiets.net

NVHPV

E: nvhpv@ligfiets.net
T: +31 172 23 34 52
KvK: 40259675
Meer informatie
Lid worden en opzeggen