Cycle Vision wordt spannend - update

Gepubliceerd op

Het wordt spannend of we dit jaar weer Cycle Vision goed gaan organiseren. Het organisatieteam heeft moeite. Theo's vader is stervende, dus het kan zijn dat de inschrijf optie later beschikbaar komt. Jack heeft tekort aan energie en kan het daarom niet coördineren. We zijn aan het zoeken naar nieuwe hulptroepen, en dat lukt gelukkig. Nu kijken of het met dit nieuwe team lukt, want we willen er weer een goed evenement van maken.

Het lijkt er voorlopig op, dat we voor alle noodzakelijke klussen iemand kunnen vinden. Met dank aan diverse mensen via allerlei kanalen.

Daarmee wordt het organiseren een nieuwe uitdaging voor een club die nog nooit heeft samengewerkt. Spannend of het ook gaat lukken. Zal toch wel?

Nu de meest noodzakelijke klussen geregeld zijn, willen we ook nog kijken of zaken als lezingen en kinderraces gedaan kunnen worden. Want we willen CV mogelijk maken, maar ook graag leuk.

Dus voor iedereen die zeker wil weten dat Cycle Vision door gaat, willen we hier vragen om Marjolein van Dillen te contacteren. Als we met z'n allen een trapje geven, wordt het vast gezellig in Sloten. Zien we je?

Reacties

Belle op vr 03 mrt 2017 om 13:51

Dit lijkt me niet de juiste manier om mensen te werven. The boy who cried 'wolf!' En wie is/welke Theo? Bij mij roept het op dat ik er geen rekening mee ga houden met de vakantieplanning. Waarom me in bochten wringen voor iets dat misschien niet doorgaat?

paulvanroekel op vr 03 mrt 2017 om 19:28

Belle ik lees "Nu de meest noodzakelijke klussen geregeld zijn" en dat betekent volgens mij dat het door gaat. Toch?

Belle op vr 10 mrt 2017 om 14:50

Hoi Paul, de tekst is gelukkig aangepast. Niet meer zo negatief en met het dreigement dat het niet doorgaat.

fkiffers op za 11 mrt 2017 om 09:05

Vorig jaar was ik vrijwilliger. Dat is goed bevallen en wil dit jaar best weer de organisatie ondersteunen als vrijwilliger

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.