CONCEPT

Vermist: Joachim Janssen

Gepubliceerd op

Joachim Janssen wordt al twee weken vermist

Sinds vorige week, maandagavond 25-11-2013, wordt de 43 jarige Joachim Janssen uit Leer (D) vermist. Zijn verdwijnen is helaas pas een paar dagen later opgevallen, waardoor helaas veel tijd en eventuele sporen verloren zijn gegaan. Gezien Joachim waarschijnlijk ook in het noorden van ons land, met name in Groningen e.o., als ligfietser enige bekendheid geniet wil ik nu dan ook jullie aandacht vragen.

Voor zover bekend is Joachim maandagavond vermoedelijk op een groene DAHON-vouwfiets vertrokken. Sleutelbos, geld of papieren heeft hij ogenschijnlijk niet meegenomen; het enige wat gemist wordt zijn de fiets en de huissleutel. Meer informatie, een foto van hem en ook de stand van zaken kunnen jullie hier vinden, met name in deze bijdrage van zijn oudere broer.

Politiebericht Leer/Emden: Joachim is ongeveer 180 cm lang, slank en draagt een lichtbruine baard. Daarnaast heeft hij een kale plek met een lichtbruine haarkrans. Hij draagt waarschijnlijk een blauw trainingspak met een lichtgekleurd jasje.
De flyer.

Routes die Joachim vaak fietst.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.