Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap 5Verslagen

Herfsttreffen XVIII

aangemaakt op 18 april 2017 17:27 door wakkermans , bijgewerkt op 21 september 2017 23:29 door wakkermans

Treffen, Beers, bij Nijmegen, vrijdag 06 oktober 2017.

De KaToCo is weer op sterkte en dankzij hulp van diverse kanten kunnen we goed nieuws melden. Roef Veerman is aan slag gegaan om een locatie te vinden in de omgeving van Nijmegen, en dat is gelukt. Van 6-8 oktober strijken wij neer bij De Tienmorgen in Beers, 15 km onder Nijmegen.

Het is een prachtige landelijke locatie op het terrein van een zorgboerderij, voorzien van speeltuin en kinderboerderij. We gaan experimenteren met nieuwe toertochtvarianten, er is een 30 km tocht voor gezinnen/kinderen, en een langere toertocht waarin een speciale 'scheurlus' is opgenomen voor wie niet lang stil kan zitten. De lunchstop is bij pannenkoekenrestaurant Walrick in de prachtige natuur van de Hatertse/Overasseltse vennen. De routes worden binnenkort gepresenteerd op de blog van Roef.

Voor de volwassenen komt Sjors van Duren op zaterdagavond een lezing geven, hij is de locale trekker van het fietscongres Velo-City dat deze zomer in Nijmegen werd gehouden (13-16 juni, 2017), en zal vertellen wat er op dit groots opgezette symposium van de European Cyclists' Federation ter tafel is gekomen.

Qua eten beginnen we op de vrijdag in herfstsferen met een stevige pompoensoep, met daarbij pasta met eenvoudige saus voor degenen die van plan zijn om op zaterdag veel energie te gaan verstoken. Voor het toetje zoeken we nog een CAKE-BAKKER.
Zaterdag herhalen we het succesnummer van vorig jaar van chef-kok Marieke Rijkse. Op het menu staat rijst met Indiase currysaus, op basis van varkensvlees of cashewnoten. Ook hier zoeken we voor het nagerecht nog een vrijwilliger.

Het herfsttreffen is een evenement waarop alle leden van de NVHPV van harte welkom zijn. Je slaapt naar keuze binnen in een slaapzaal of buiten in je eigen tentje. Doe mee en draag bij aan de gezelligheid! Inschrijven is mogelijk vanaf 20 september.

Meer info bij KaToCo


Grotere kaart weergevenInschrijven

Om je in te schrijven dien je ingelogd te zijn.

Verslagen (5)

avatar

Wanneer kunnen we inschrijven?

Wilco, 15 sep 2017 21:05

avatar

Zéér binnenkort!

Rembrandt Bakker, 19 sep 2017 07:18

avatar

Is de overnachting dezelfde prijs of je nu binnen slaapt of dat je in een tent overnacht?

Erwin-met-de-Velomobiel, 20 sep 2017 09:49

avatar

Inderdaad, je hoeft vooraf niet aan te geven of je binnen of buiten wilt slapen, de prijs is hetzelfde. Dit jaar betalen we overigens een vaste prijs voor de accomodatie, dus hoe meer mensen er komen, hoe leuker we het kunnen maken!

Rembrandt Bakker, 20 sep 2017 22:20

rowingvictor

Helaas kan ik er dit jaar niet bij zijn...maar het alternatief is vást geen straf..
http://www.ligfiets.net/news/5587/fietsen-voor-licht-in-ethiopie.html

Fijn Herfsttreffen allemaal !!

Victor Rinia, 21 sep 2017 22:46

Ligfiets.net 2.0

Inhoud website

E: redactie@ligfiets.net

Techniek website

E: webmaster@ligfiets.net

NVHPV

E: nvhpv@ligfiets.net
T: +31 172 23 34 52
KvK: 40259675
Meer informatie
Lid worden en opzeggen