Gereedschap

Tweedehandsmarkt met A.P.K.

Status: concept

We nodigen iedereen die nog een ongebruikte ligfiets in de schuur heeft staan uit om deze mee te nemen naar Cycle Vision om hem te verkopen op onze tweedehandsmarkt. Particulieren die een fiets op marktplaats hebben staan worden door ons aangeschreven. Zij kunnen het woord 'cyclevision' in hun advertentietekst plaatsen, zodat je met de zoekterm 'cyclevision' op marktplaats kunt vinden welke fietsen in Amsterdam te bezichtigen zijn. Wat wij bieden is:

  • Een A.P.K keuring, dit is een door een professionele ligfietsenmaker opgesteld rapport waarin staat welke reparaties aan de fiets uitgevoerd zouden moeten worden om hem 100% in orde te krijgen. Met dank aan ACE ligfietsen en MAIA mobiliteit
  • Een overzichtelijk probeerparcours, gelegen achter het velodrome
  • Vrijwilligers die zijn ingeroosterd om de fietsen in het oog te houden en geïnteresseerden te informeren.

Als je een fiets 'inbrengt' in deze markt, dan heb je verschillende opties. Je kunt er zelf bijblijven om hem te verkopen, maar je mag hem ook op slot achterlaten bij de hiervoor aangewezen stalling, en op de fiets/bij de vrijwilligers een briefje achterlaten met je contactgegevens. Als je wilt dat geïnteresseerden een proefrit op het probeerparcours kunnen maken, laat dan de sleutel achter bij de vrijwilligers. De NVHPV is niet aansprakelijk voor eventuele (val)schade, maar zal naam, telefoonnummer en nummer van het identiteitsbewijs noteren van degene die de proefrit maakt. Voor fietsen die blijven overnachten kunnen we voor een veilige stalling zorgen.

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan de tweedehandsmarkt. Voor het APK rapport wordt mogelijk een vergoeding gevraagd, hierover wordt nog overlegd.

Heb je vervoer nodig voor je fiets van/naar Cycle Vision, informeer bij cyclevision@gmail.com. Bij voldoende belangstelling kunnen we een busje inzetten.

Ligfiets.net 2.0

Inhoud website

E: redactie@ligfiets.net

Techniek website

E: webmaster@ligfiets.net

NVHPV

E: nvhpv@ligfiets.net
T: +31 172 23 34 52
KvK: 40259675
Meer informatie
Lid worden en opzeggen